İşadamı Neşet Fakı, gazetemizi telefonla arayarak, Başkan Gül’ün “halkın rızasını alma” anlayışını takdir ettiğini belirtirken, “Bu bölgedeki tek yeşil alanın yok edilmesine kimsenin gönlü elvermez. Diş Hastanesi’nin de, yeni yapılacak hastane gibi eski Devlet Hastanesi’nin yerine düşünülmesi bana göre daha doğru olacaktır” dedi.

Bölge sakinlerini temsilen gazetemize bir açıklama gönderen Av. Teoman Şahin ise, Başkan Gül’ün çevre sakinlerinin sesine kulak vereceğini beyan etmesinin takdire şayan bir tavır olduğunu belirterek, “Bölgedeki tek yeşil alanın yeşilliğinin yok edilmesi hoş olmaz” ifadesini kullandı.

Av. Teoman Şahin, “Kişisel kanaatim o bölgenin böyle bir trafik ve insan yükünü taşıyamayacağı yönündedir. Zira personel ve hasta sayısı en az günlük bin-iki bin kişilik ve buna yakın sayıda araçlık bir yük o dar caddeyi kilitler. Yeraltı Oto-Parkı yapılsa dahi yeterli olmaz ve parka giriş-çıkış dahi ciddi sorun olur.” değerlendirmesini yaptı.

Şahin, yapacakları toplantılarla bölge halkının görüşünü belirleyeceklerini ve en kısa zamanda Belediye Başkanı Gül’e ileteceklerini de sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim