Eski Devlet Hastanesinin durumu hakkında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir görüşme yaptığını anlatan Ahmet Sami Ceylan, “Geçen hafta Sağlık Bakanımızla eski hastanemiz konusunda görüştüm. İvedi şekilde orasının projesi, güçlendirme çalışmaları bitmek üzere. Hedefimiz hastanemizi gelecek yıl devreye almak. Çünkü salgının ne zaman biteceği, nasıl seyirde olacağını bilmiyoruz. Bakanımızda bu konuda duyarlı. Eski Devlet Hastanemizde yüzde 20 güçlendirme çıktı. Onu bir şekilde acilen devreye alma konusunda mutabıkız. Hastanemizle ilgili konuya bakanlığımız ciddi şekilde eğilmiş durumda” ifadelerini kullandı

eylan, Devlet Hastanesi’ndeki güçlendirme çalışmasının ivedi bir şekilde yapılacağını belirterek, “Seneye mutlak süratle açmış olacağız çünkü bu salgının ne zaman biteceğini bilmiyoruz” dedi.

“ONKOLOJİ MERKEZİNİ HÜKÜMETİMİZ YAPACAK”

Geçtiğimiz günlerde hastane bahçesinde temeli atılan Onkoloji Merkezi ile ilgili de konuşan Ceylan, “Onkoloji Merkezi, Çorum için gerçekten de büyük bir yatırım. Devletimiz güçlü ve büyük. 2023’de dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına girmeyi hedefleyen bir ülkeyiz. 10 milyon liralık Onkoloji Merkezi’ni hükümet olarak biz yapacağız. Bunun altını çizmek istiyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim