AK Parti İl Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Çorum Yerel Yönetimler toplantısına; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Çorum Yerel Yönetimler istişare ve değerlendirme toplantısının açılışında konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, yıllık faaliyetler çerçevesinde illeri ziyaret ettiklerini söyledi.

18 Ağustos’ta yapılacak olan kongre öncesinde değerlendirme yapmak için yola çıktıklarını ifade eden Geldi, “Bu toplantılarımızın amacı millete daha iyi nasıl hizmet yapacağımız konusunda fikir alış verişinde bulunmaktır” diye konuştu.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının devamında 4 Haziran seçiminin değerlendirilmesi yapılırken, yerel seçimlerde izlenecek olan yol haritası da belirlendi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim