Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, parti içi yapılan değerlendirmeler sonucu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Yenikapı'da gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacağını açıkladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Böke, parti içi yapılan değerlendirmeler sonucu Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun yarın yapılacak mitinge katılacağını belirterek, “İhtiyaç ve inancımız, şehitlerimize duyduğumuz sonsuz saygı sebebiyle verdiğimiz kararlarda kararlılığımız devam etmektedir. Sayın Genel Başkanımız ayrıca birazdan Sayın Başbakanımızı arayarak kararla ilgili görüşlerini kendisiyle detaylı biçimde paylaşacaktır” diye konuştu.
Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve MHP Genel Başkanları’nı daha önce mektupla mitinge davet etmiş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu katılmayacağını ancak heyet göndereceğini açıklamıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise mitinge katılacağını Başbakan Binali Yıldırım’a bildirmişti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim