Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafından 15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için Çorum Valiliği tarafından hazırlanan anma etkinlikleri uyarınca öğle namazı öncesinde Akşemsettin Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Albay Şenduran İnan, İl Jandarma Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti İl, İlçe, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşemsettin Camii görevlilerinin okuduğu Mevlid-i Şerif sonrasında İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın tarafından 15 Temmuz şehitleri ve diğer tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Etkinlik Valilik tarafından cami bahçesinde düzenlenen lokum ve yemek ikramıyla son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim