CHP İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Gülhan Eke ve kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Şahiste Uçar, Kent Konseyi’nin Çorum’un yararına kurulmuş bir oluşum olduğunu belirterek, “Hiçbir partinin güdümünde olmayan Kent Konseyi’nde her düşünceden, herkese kapımız açıktır. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.” dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar, kadınların bir toplumun değişiminde çok önemli rol üstlendiklerine dikkat çekerek, “Değişim bizimle başlar. Kadınlar değiştiği zaman bir toplum değişir, bir ülke değişir.” ifadelerini kullandı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın ise kadın hakları ve kadına yönelik şiddet başta olmak üzere kadınların yaşadığı diğer sorunlar hakkında bir rapor hazırlığında olduklarını belirterek, “Bu konuda hazırlayacağımız raporu, 5 Aralık’ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı toplantıda sunacağız. Bu rapora Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin de görüş ve katkılarını bekleriz.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Firdevs Yalçın, Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar ve beraberindekilere teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim