Güleryüz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen gece Dernek Başkanı Mehmet Ali Yıldırım’ın konuşması ile başladı. Gecede yapılan konuşmalarda derneğin çalışmaları ve dayanışmanın yararlarına ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Sunuculuğunu gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin üstlendiği gecede Çorum Kına Ekibi gösterileri ile, Nergiz Ay, Eyüp Çağlar, Berkant Bolat ve Arzu Sevinç ise okudukları türkülerle katılımcılara güzel bir gece yaşattılar. Gecede yapılan çekilişlerde ise çok sayıda vatandaşa çeşitli hediyeler verildi.

Çorum Dedesli Ovası Köyleri Derneği tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Baro Başkanı Av. Altan Akpınar, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Çorum Şoförler Cemiyeti Başkanı Tahsin Şahin, Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri, ÇESOB’a bağ oda başkanları Recep Gür, Nesimi Özkubat, Necmettin Uzun, Özkan Şanal, Traktörcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Gökşen,  CHP İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Tahtasız, Serda Uysal, Levent Çöphüseyinoğlu, Sezer Yalçınkaya,  Çorum Mimarlar Odası İl Temsilcisi Ulaş Tokgöz, Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Özgür Ispanak,  Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda yurttaş katıldı.

Gece müzik eşliğinde çekilen halaylarla gece geç saatlerde son buldu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim