Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’nin gelişmesi ve daha güçlü bir devlet olması adına referandumda “evet” diyeceklerini söyledi.

Kargı’da düzenlenen toplantıya katılarak bir konuşma yapan Ceylan, eski Türkiye’ye dönmemenin tek yolunun referandumdan ‘evet’ çıkmasına bağlı olduğunu dile getirdi.

Kargı’nın her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Ceylan, “Başta yüksekokulumuzun onaylanmasına tam destek veren gizli mimar Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi 22. Dönem Milletvekili, Ak Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu’ya kısaca Ali babamıza çok teşekkür ederiz. Ali babayla aylardır devam eden yüksekokul çalışmalarımız sonrasında, Yüce Allah’ım bize, sizlere bu büyük müjdeyi vermeyi nasip etti. Bunun gibi çok sayıda büyük projelerimiz ile halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah huzurevimiz içinde gereken çalışmalarımız olumlu sonuçlanacak” dedi.

CUMHURİYET YBO PANSİYONU

YÜKSEKOKULA TAHSİS EDİLECEK

Kargı Cumhuriyet YBO pansiyonunu yüksekokula tahsis edeceklerini kaydeden Milletvekili Ceylan, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Pansiyon binası ve alanı tam anlamında eksiksiz bir şekilde yüksekokul için çok uygun. Sosyal tesislerin yakınlığı ise ayrıca öğrencilere büyük bir avantaj sağlayacak.

“ORMANCILIK BÖLÜMÜNÜ DÜŞÜNÜYORUZ”

İlçemizin ormanlık alanı oldukça geniş. Bu yüzden hem geçerli bir branş olduğu için hem de ilçeye uygun olduğu için istişareler yaparak orman bölümü üzerinde yoğunlaşacağız.

Bu arada Belediye Başkanımız Zeki Şen’in isteği olan tam teşekküllü itfaiye de (450 Bin Lira maliyeti) ilçemize hayırlı olsun.” 

Editör: TE Bilisim