Mesajında 30 Ağustos’un Cumhuriyetin temeline ilk harcın konulduğu gün olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, Türk milletinin tarihin en büyük zaferlerinden birini kazandığını vurguladı.
Bağımsızlık ve vatan aşkı ile şahlanan Türk milletinin Kurtuluş Savaşı’nı kazandığı ve Cumhuriyetin temeline ilk harcı koyduğu günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu topraklar için canını seve seve feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek gazileri de minnet ve şükranla andığını belirten Bekiroğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:
“30 Ağustos Zafer Bayramı kenetlenmiş bir milletin nasıl bir kudretle muzaffer olabileceğini gösteren en büyük kanıttır. En zor ve çetin şartlarda dahi milletimizin eşsiz kahramanlığı, milli birlik ve beraberliğine olan inancı, omuz omuza, verdiği zaman başaramayacağı hiçbir zorluğun olmayacağını gösterdiği o büyük vatan aşkı bizleri bu güne getirmiş olduğu gibi evlatlarımızı da yarınlara taşıyacaktır. Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki vatan uğruna millet aşkına bayrak sevdasına bu büyük millet evlatlarını o mübarek şahadet şerbeti için kınalı kuzu yapmaktan ebediyete kadar çekinmeyecektir. Ancak şu gerçekte çok iyi bilinmelidir ki, bu vatan evlatlarının attığı her pençe kendisine hainlik ve düşmanlık güden zalimin kara bağrında sonsuza kadar kara bir leke olarak kalacak ve onları onulmaz ıstıraplara sevk edecektir”
(Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim