Kadınların Cumhuriyet sayesinde elde ettiği kazanımların daha da artırılması yönünde çaba içerisinde olduklarını kaydeden Karadağ, “AK Parti iktidarları, kadınlarımıza her platformda hak ettiği değeri vermiştir.” dedi. 10 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum’a geleceğini hatırlatan Karadağ, Cumhurbaşkanı’nın bu ziyaretinin Çorumlu iş kadınlarının taleplerini kendisine iletmek için bir fırsat olacağını dile getirdi.

Çorum İş Kadınları Derneği Başkanı Semrin Kaleli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dernek olarak biz ülkemizin, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesi yolunda katkı sağlamak arzusundayız. Zaten Derneğimizin kuruluş amacı, kadınlarımızın iş hayatında daha aktif rol alarak ülkemizin kalkınma hedeflerine direkt katkıda bulunmalarını sağlamaktır. Bu gaye ile kız çocuklarının eğitimi ve kadınların iş hayatında olmasını özendirecek çalışmalar düzenliyoruz.” diye konuştu.

Referandum nedeniyle iş dünyasının durağan bir görünüm sergilediğine dikkat çeken Semrin Kaleli, “16 Nisan Referandumu’nun hayırlısıyla sonuçlanmasını ve ülkemiz için en iyi neticeyi getirmesini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim