Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu anda Ak Parti Çorum İl Başkanı olan Ahmet Ahlatcı’nın yeğeni Avukat Yusuf Ahlatcı’yı da iyi tanıyor. Nitekim, Av. Mehmet Karadağ’ın istifası ile boşalan İl Başkanlığı’na, Karadağ’ın Yardımcısı Yusuf Ahlatcı’yı atamakta tereddüt etmedi. Yusuf Ahlatcı da, ilk günden itibaren, Çorum adına üstlendiği sorumluluğun gereğini yerine getirmeye ve Çorum’un sorunlarını, taleplerini, beklentilerini devletin zirvesine taşımaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Şubat Salı günü Çorum’a gelişinde de, kendisini karşılayanlar arasında Ahlatcı Ailesi ön sıralarda yer aldı. Erdoğan, başta Ahmet Ahlatcı ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı olmak üzere, Ahlatcı Ailesi’nin tüm bireyleriyle yakından ilgilendi, hal-hatır sordu. Bu arada Ahmet Ahlatcı, Cumhurbaşkanı ile Çorum’un sorunlarına ilişkin kısa bir görüşme fırsatını da buldu.


Ahmet Ahlatcı ve eşi Sibel Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “hoşgeldiniz” derlerken…

Yağmur Ahlatcı Yiğittaşçı…

Ahmet Emin Ahlatcı ve Ateş Ahlatcı…

Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve eşi Meral Ahlatcı…

Yusuf Ahlatcı, eşi Meral Ahlatcı ve oğlu Mehmet Onur Ahlatcı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayanlar arasında, Geçen Dönem Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Cearitoğlu Kurt ile Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir de vardı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim