İl Başkanı Karadağ ve beraberindekiler son olarak İnönü Caddesi, Saat Kulesi çevresi ve Üçtutlar Caddesi’nde işyeri ziyaretlerinde bulunarak yurttaşlardan 24 Haziran Seçimleri için destek istediler.

Yurttaşların Ramazan Bayramı’nı da tebrik eden AK Parti heyetindekiler, bayramın birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesi dileğinde bulundular.

AK Parti heyeti ayrıca Cumhur ittifakında birlikte yer aldıkları Milliyetçi Hareket Partisi İl Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret etti.

Cumhur ittifakının temellerinin 15 Temmuz’da atıldığını belirten Karadağ, “Cumhur ittifakının ruhunu da Yenikapı ruhu oluşturmaktadır. Masa başında kurulmuş bir ittifak değil bu aziz milletin bir mutabakatıdır. Aynı zamanda siyasal ve toplumsal dayanağı olan, siyasal ve toplumsal tabanı olan, büyük bir millet hareketinin sorumluluğunu taşıyan bir ittifaktır. 24 Haziran'da bütün vesayet odaklarının oyunlarına rağmen birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaklarını ve ne kadar güçlü bir Türkiye olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha göstereceğiz.” diye konuştu.

MHP'nin seçim irtibat bürosunda görevli partililer ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetine teşekkür ettiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim