Çorum’un havaalanı yatırımını hak eden bir şehir olduğunun altını çizen Recep Gür, “Çorum, havaalanını istiyor” kampanyasına tam destek verdi.

Çorum’un sanayisiyle, turizmiyle ve üniversitesiyle gelişen bir şehir olduğunu vurgulayan Gür, şehrimizin daha da gelişebilmesi, yeni yatırım ve yatırımcılar için cazip hale gelmesi için havaalanının büyük önem taşıdığını söyledi. Çorum’un geleceğe yol almak isteyen ve kabuğunu kırmak isteyen bir şehir konumunda olduğunu kaydeden Recep Gür, “Çorum, artan ticaret, sanayi ve turizm hacmiyle hızla gelişmekte olan bir şehir olmasının yanı sıra marka üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, öğrenci ve akademik personeli sürekli artan bir üniversiteye de sahip. Hal böyle olunca işadamı, esnaf, çiftçi, siyasetçi ve bürokratlarımızın ortak arzusu artık Çorum’u biran önce havaalanına kavuşturmak olmalıdır” dedi.

Kentin tarihi ve kültürel varlıklarına erişimin kolaylaştırılması, Türkiye ve hatta dünya ile entegre olması için havaalanına ihtiyacı olduğunu vurgulayan Gür, şöyle devam etti: “Yüksek potansiyeliyle marka şehir olma arzusundaki Çorum’umuzun bu yoldaki en önemli adımı hiç şüphesiz büyük ihtiyaç olarak kabul edilen havaalanıyla mümkündür. Yıllardır dillendirilen havaalanı ihtiyacı, şehrimizin vazgeçilmezleri arasında en ön sıraya yerleşmiştir. Havaalanı için katkı sunacak işadamlarımızın yanındayız ve desteğe hazırız.”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim