Mağaza Sahibi Metin Ünal, mobilya sektöründe 42 yılı geride bıraktıklarını ve Samsun yolu 4. kilometrede bulunan konsept mağazalarını ise 17 Ekim 2011’de hizmete açtıklarını hatırlatarak, tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimler uyguladıklarını söyledi.

“Mobilyanın Duayeni” sloganıyla faaliyet gösteren Özlem Mobilya’nın 43 yıl önce, 15 metrekarelik bir dükkânda faaliyet göstermeye başladığını hatırlatan Metin Ünal, “Bugün toplamda 7 bin metrekareyi aşan iki dev mağazamızla müşterilerimizin hizmetindeyiz.” dedi.

Metin Ünal, babası Mehmet Ünal'ın 1976 yılında eski Emniyet Sarayı'nın yakınında mobilya imalatıyla başladığı ticarî serüvenlerini, 1986'da mağazacılıkla sürdürdüklerini belirterek, 1998 yılına gelindiğinde ise Ölçek İş Merkezi'nin arkasında İpek Mobilya bayiliği ile farklı konseptteki ürünleri Çorum halkıyla buluşturduklarını söyledi.

2011 yılında Samsun yolunda açtıkları Özlem Max Showroom'da Türkiye'nin 24 seçkin mobilya markasının bayiliğini üstlendiklerini aktaran Metin Ünal, "Bayisi olduğumuz bu markaların birbirinden güzel ürünlerinin yanı sıra özel tasarım ürünlerimizle birlikte 1000'e yakın çeşit bulunduruyoruz." dedi.

7000 metrekare kapalı alana sahip 4 katlı mağazalarının Karadeniz Bölgesi'nin en büyük mobilya mağazası olduğunu vurgulayan Metin Ünal, "Teşhir salonlarımızın yanı sıra otopark, çocuk oyun alanları, kafe ve kameriye gibi bölümlerimizle Özlem Max algısını pekiştirdik ve bir Çorum markasına dönüştük. Bölge şehirlerinin yanı sıra ülkenin her yerine adrese teslim yapıyoruz. Ayrıca tüm ürünlerimizde 2 yıl garanti ve satış sonrası teknik servis hizmetimizle müşterilerimize ayrıcalıklı bir hizmet sunuyoruz." diye konuştu.

Mağazalarına ulaşım için gün boyu ücretsiz müşteri servisi sunduklarını da dile getiren Ünal, “Çağdaş konsept, hizmet kalitesi ve zengin ürün yelpazemizle sektörün öncüsüyüz. Tecrübeli kadromuz ve kalite odaklı çalışma anlayışımızla Çorum’un yanı sıra ülkemizin dört bir yanına hizmet veriyoruz.”

Mağaza Müdürü Ali Fazlı Ünal ise düzenledikleri kampanyanın Özlem Galeria Mağazasında da geçerli olduğunu hatırlatarak, “Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri içeren kampanyamız hakkında detaylı bilgi almak ve zengin ürün çeşidimizi yakından görmek isteyen herkesi Osmancık Caddesi 1. İstiklâl Sokak ve Samsun Yolu 4. kilometrede hizmet veren mağazalarımıza bekliyoruz.” diye konuştu. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim