AHL Park’ın göz kamaştırıcı bir tesis olduğunu, GES’in tüm girişimciler tarafından örnek alınması gerektiğini vurgulayan Amiklioğlu, Türkiye’nin en ileri teknolojiye sahip altın rafinerisinin de, bir Çorumlu olarak kendisini gururlandırdığını ifade etti.

Altın Rafinerisi’nde; Ahmet Ahlatcı, Ateş Amiklioğlu, Rafineri Müdiresi Özgül İkiz ve Akın Kalelioğlu…

Altının potada eriyişi…

Gazetemizi ziyaret etti

Eski Bakan Ateş Amiklioğlu, kuzeni Akın Kalelioğlu ile birlikte dün gazetemizi ziyaret ederek, dostu Mehmet Yolyapar ve arkadaşımız Selda Fındık ile sohbet etti.

Mübarek günde anma

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, 19. Dönem Çorum Milletvekili, Doğan Holding Ankara Koordinatörü Ateş Amiklioğlu, Ankara’da yaşayan dayısının oğlu, Maliye Bakanlığı’ndan emekli Akın Kalelioğlu ile birlikte dün Çorum’a gelerek, mübarek Regaip Kandili’ne denk gelen annesinin ölüm yıldönümünde, annesi Seniha Amiklioğlu ile babası Adnan Amiklioğlu’nun Ulumezar’daki kabirlerini ziyaret edip “Fatiha” okudu. 

Emekli din görevlisi Fikrettin Çıplak’ın Kur’an okuduğu kabir ziyaretinde, Amiklioğlu’nun dostu Mehmet Yolyapar da hazır bulundu.

Amiklioğlu’nun babası Adnan Amiklioğlu, 1968 yılında, annesi Seniha Amiklioğlu ise 30 Mart 2007 tarihinde hayatını kaybetmişti.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim