Bu iddia ve inancı sahaya yansıtacaklarını dile getiren Arslan, “Çorum AK Parti zafere hazırdır. İl Başkanımızla, Milletvekilimizle, Milletvekili Adaylarımızla, Belediye Başkanımızla ve tüm teşkilatımızla gece gündüz demeden teşkilat olarak milletimizin kalbinde taht kurmaya devam ediyoruz” dedi.

SKM toplantılarında yapılan çalışmaların değerlendirmesini gerçekleştirdiklerini belirten Eyüp Arslan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 16 yıldır yaptığımız çalışmaların meyvesini seçimlerin anası 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde alacağımıza inanıyoruz. İrade, erdem ve cesaretle Türkiye’yi ve Çorum’u şahlandırmaya tüm teşkilatlarımızla hazırız” dedi.

Arslan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan Cumhurbaşkanı olarak görmek için tüm güçleri ve aynı şevkle çalışmalara devam edeceklerini, daha öncekilerde olduğu gibi Çorum’un yine milletin adamına, Cumhur’un İttifakı’na sahip çıkacağına emin olduğunu vurguladı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim