“Mahalle muhtarlarımız belediyemizle bir bütünün parçaları gibidir” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bizim Belediye olarak mahallerimizdeki eksikliklerimizi, noksanlıklarımızı belirlerken ve onların yapımına ilişkinde programları yaparken bizim en büyük destekçimiz en büyük çözüm ortağımız mahalle muhtarlarımızdır” dedi.

Başkan Külcü, “Birlikte güzel işler yaptığımız şehrimizdeki değişimin, dönüşümün, yenilenmenin mimarları olarak belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımız kadar muhtarlarımızın da emeğinin olduğunu biliyoruz. Bunu da söylemekten memnuniyet duyuyoruz. Yılbaşında yapmış olduğumuz programlarımızı büyük oranda sahaya yansıtmaya gayret ettik. Eksiklerimiz olabilir. Yetişemediğimiz yerler olabilir. Onlar içinde sizlerle önümüzdeki günlerde değerlendirme toplantısı yapacağız. Sezon sonuna kadar nerelere acil müdahalemiz gerekiyor onun adımlarını atacağız. Yılsonuna geldiğimizde geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi tüm mahallelerimizde devam eden işlerimizi ve yeni başlayacak olan işlerimizi masaya yatıracağız. 2018 yılının hazırlıklarına da bu şekilde başlamış olacağız. El birliği ile Çorum’umuzu güzelleştirmeye devam edeceğiz. Muhtarlar gününüzü kutluyor, güzel hizmetler yapmanızı rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Çorum Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdulkadir Erdoğan ise yaptığı konuşmada, “Çorum’u daha iyi noktalara getirmek için birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim