KADEŞ Halk Oyunları ekibi, geçtiğimiz ayda Çorum’da yapılan halk oyunları yarışmasında Minikler Düzenlemeli ve Düzenlemesiz kategorilerinde 2 birincilik, 1 ikincilik elde ederek almış olduğu bu başarılarla Çorum’u Türkiye Şampiyonası için Aksaray’da yapılacak olan grup yarışmalarında temsil etmeye hak kazanmıştı.

Halk Oyunları Ekibi Eğitmenleri Emine Özten, Hakan Katı ve Mustafa Çoksoy yönetiminde Eti Lisesi Spor Salonu’nda hazırlıklarını sürdüren KADEŞ Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Halk Oyunları ekibi 30 kişilik kadrosu ile Çorum’u en iyi şekilde temsil etmek için her gün çalışıyor.

19-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’ndan başarıyla dönmek istediklerini dile getiren KADEŞ Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Eğitmeni Emine Özten yaptığı açıklamayla bu tür yarışmaların çocukları ve gençleri motive ettiğinin altını çizdi. Özten, “19-21 Nisan tarihlerinde Aksaray’da halk oyunları yarışması yapılacak. Biz de Çorum KADEŞ Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Halk Oyunları ekibi olarak Minikler Düzenlemeli ve Düzenlemesiz kategorilerinde kendimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Yarışma dönemi olduğu için her gün çalışmamız oluyor. Yarışmaya 30 çocukla katılacağız. Başarılı sonuçlar ile Çorum’a döneceğimiz inancındayım” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim