Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil döneminde olması nedeniyle uzun süredir Çorum'da çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum merkez ve ilçelerinde her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Kendisi de esnaflıktan gelen Milletvekili Ceylan, bu kez de Büyük Zafer Çarşısı esnafı ile hasbıhal etti. Esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Milletvekili Ceylan, hem hükümetin çalışmalarını değerlendirdi, hem de esnafın sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı, görüş alışverişinde bulundu.
Milletvekili Ceylan'a ziyaretleri sırasında; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Nalçacı, Mümtaz Yılmaz ile İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz de eşlik etti.
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu bir grup askerin yapmaya çalıştığı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanları doldurarak demokrasiye, milli iradeye, ülkemize, ay yıldızlı bayrağımıza sahip çıkan tüm esnafa ve halka teşekkür eden Milletvekili Ceylan, darbe girişimini hain bir saldırı, alçakça bir girişim olarak değerlendirdi.
Çorumluların 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Çanakkale ruhunu harekete geçirerek, tüm renkleriyle birlik olarak büyük bir vatanseverlik örneği sergilediklerinin altını çizen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır. Önemli olan birlik ve beraberlik ortamının, kardeşliğin devam etmesidir. Çözülemeyecek hiçbir sorun yok, yeter ki birliğimiz daim olsun” diye konuştu.
Türk ordusunun terörle mücadele çalışmaları hakkında da değerlendirmede bulunan Milletvekili Ceylan, her türlü terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceklerini ve terörün kökünü bu topraklardan kazıyacaklarını vurguladı.
Yeniden yapılandırma yasası hakkında da bilgi paylaşımında bulunan Ahmet Sami Ceylan, esnaf ve sanatkarı bu tarihi fırsattan yararlanmaya davet etti.






(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim