İstanbul’da yaşayan Çorumlular, mega kentin yoğun temposu nedeniyle uzun süredir görüşemedikleri dost ve hemşehrileri ile özlem giderdiler.

İftar yemeğinin bitiminde, İstanbul eski Milletvekili ve Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Kıyıklık yemek duası okudu.

ÇEKVA Onursal Başkanı Prof.Dr. Ahmet Samsunlu ise, Vakfın gelecek yıl 25. yılını kutlayacak olmasının gurur verici olduğunu belirterek, Çorum'un en büyük miraslarından olan vakfın, Prof. Dr. Turan Ilgaz hocanın, kendisinin ve Avni Çelik’in başkanlık dönemlerinde önemli işlere imza attığını söyledi.

Ortalama yılda 700 öğrenciye burs veren bu yapının korunup kollanması gerektiği vurgusunu yapan Prof. Samsunlu, “Sergilenen birlik ve beraberliğin artarak devam etmesi de ayrıca övgüye layıktır” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Kıyıklık ise, vakıflarla ilgili yurtdışındaki gözlemlerini dile getirerek, vakıfların amacının almaktan çok vermek olduğunu, daha iyi hizmet için de üye sayısının artırılması gerektiğini ifade etti.

Kadınlar Kolu’nun düzenlediği kermesin ardından, anıların paylaşıldığı sohbetlerle program sonlandırıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim