Sivil Toplum Kuruluşları tarafından gece Hürriyet Meydanı’nda düzenlenen ‘Demokrasi Nöbeti’ programında bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, toplanan kalabalığa yolunuz yolumuzdur, yolunuz açık olsun diye seslendi.
Bir anne olarak çocuğunu kendi öz vatanında büyütmek isteğini kaydeden Ceritoğlu, herkesin çocuğunu özgürce bu topraklarda büyütüp yetiştirmeleri sağlamak adına bu gibi darbe girişimlerine asla müsaade edilmemesi gerektiğini belirtti.
Eskiden yapılan darbelerin ezanları susturduğunu hatırlatan Ceritoğlu, şimdi ise okunan ezanlar ve verilen salalarla birlikte içimizdeki Allah sevgisi ve vatan sevdasının birleşerek darbeleri durdurduğunu söyledi.
Çorum halkına darbe girişimi sırasında sergilediği sağduyudan dolayı teşekkür eden Ceritoğlu, “Hep birlikte bu gibi hain girişimlere karşı dik duracağız. Allah yolumuzu açık etsin. Bizler Milletvekilleri, belediye başkanı, İl başkanı ile bu davanın hizmetkârlarıyız” dedi.
Bir anne olarak çocuğunu bu topraklarda büyütmek istediğini ifade eden Ceritoğlu, “Çocuklarımızın asla ağlamaması her zaman gülmesi için, bayrağını elinden indirmemesi için, gevşemeden birkaç gün daha demokrasi nöbetine devam etmemiz lazım” şeklinde konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim