Antalya’da yaşayan Çorumlu Avcı ailesinin kızları Çağla Bahar Avcı, üniversite sınavına giderken alkollü sürücünün çarpmasıyla girdiği yoğun bakımdaki yaşam savaşını kaybetti.
Alınan bilgiye göre Antalya’da yaşayan Çorumlu Mustafa ve Menekşe Avcı çiftinin 18 yaşındaki kızları Çağla Bahar Avcı, 13 Mart 2016 günü Antalya’da ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğrenime Giriş Sınavı’na giderken, yolda alkollü bir şoförün çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı.
Olay yerine gelen ambulans ile hemen Antalya Devlet Hastanesi’ni kaldırılan ve burada bir ay süreyle yoğun bakımda yaşam savaşı veren 18 yaşındaki Çağla Bahar Avcı hayata tutunamadı.
Genç kızın cenazesi önceki gün uçakla Ankara’ya oradan da Çorum’a getirilerek merkeze bağlı Sarılık Köyü’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede ayakta durmakta zorlanan baba Mustafa, anne Menekşe ve kardeşi Hüseyin Avcı “Kızımızın acı haberi yüreğimizi dağladı. Mutlu bir yuvada yaşıyorduk. Talihsiz kızımın 18 yaşında aramızdan ayrıldı. En büyük hayali okuyup öğretmen olmaktı. Ama kader onu elimizden hayatının ilkbaharında aldı” şeklinde acılarını dile getirdiler.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim