24 Haziran gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde rekor oy alarak sandıkları patlatacaklarını belirten Karadağ, herkesin el birliği ile çalışması gerektiğini ifade etti. söyledi.

Ramazan ayının ruhunu gönüllere işlemek, bereketini ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşatmak için iftar verildiğini söyleyen Mehmet Karadağ, iftar yemeğini daha coşkulu yapmak istediklerini ancak milletvekili adayları Erol Kavuncu’nun damadının şehit edilmesinin tüm teşkilatı derinden yaraladığını, Şehide Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilediğini kaydetti. Terörün Ramazan, oruç ya da bayram dinlemediğinin bir kez daha görüldüğünü anlatan Karadağ, “Terörle mücadele etmek için biz Türk milleti olarak, çok güçlü olmak zorundayız. Başımızda bu yektesatlığı parlamenter sistem içerisinde dahi gerçekleştirmiş, seçim öncesi oy kaygısı düşünmeden şehitlerimiz çoğalır da tepki alır mıyız, gibi düşüncelere dahi kapılmayan idare göstermiş başımızda dünya lideri bir Recep Tayyip Erdoğan var. O Recep Tayyip Erdoğan bizim Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızdır” diye konuştu.

Eski Türkiye’ye tekrar dönüşün olmadığı, koalisyon dönemlerinin geride bırakıldığı bir Türkiye için bu seçimde herkese büyük görevler düştüğünü belirten Karadağ, hedefe ulaşabilmek için her zamankinden çok çalışılması gerektiğini ifade etti.

Karadağ, “Türkiye’de olduğu gibi Çorumlular olarak inşallah sandıklardan rekor bir oyla Cumhurbaşkanımızın karşısına çıkacağız. Bunu çocuklarımızın geleceği için yapmak zorundayız, bunu kendi geleceğimiz için yapmak zorundayız, Ahmet, Mehmet için değil kendi geleceğimiz için oy vereceğiz” dedi. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim