İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada il merkezi başta olmak üzere İskilip, Sungurlu ve Alaca’da meydana gelen kazalarda 10 kişi yaralandı.

Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan bir işyerinde işçe olarak çalışan A.D.(57) isimli şahıs işyerinde çalıştığı esnada sağ el baş parmağını testereye kestirmesi sonucu yaralandı. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kişi tedavisinin tamamlanmasına müteakip taburcu edildi.

Buna göre İskilip Çukurköy köyü Kazanlı mevkiinde bir inşaatta işçi olarak çalışan S.A.(22) isimli şahıs iskelede çalıştığı esnada dengesini kaybetmesi sonucu düşerek yaralandı. İskilip Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.A. tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sungurlu Karakaya Köyü’nde ise bir maden ocağında işçi olarak çalışan E.R.(36) devrilen kömür vagonunu kaldırırken vagonun sağ ayağının üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Bayat Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen E.R. taburcu oldu.

Çorum OSB’de bir işyerinde çalışan H.Y isimli kişi de eline çekiç düşmesi nedeniyle yaralandı. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi yapılan H.Y. taburcu edildi. Yine Organize’de bir fabrikada çalışan H.K. (30) elinde bulunan mermer parçasının kırılarak sağ ayağına düşmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Çorum merkez İğdeli Köyü’nden S.A(45) isimli kadın kendisine ait evin balkonunda temizlik yaptığı sırada dengesini kaybederek 1,5 metre yükseklikten yere düşerek yaralandı. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kadın tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sungurlu Akdere köyünden F.A.(87) isimli yaşlı kadın da kendisine ait evin merdivenlerinden indiği sırada dengesini kaybederek düştü. Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı kadın tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sungurlu Arifegazili köyünden E.M.(49)) isimli kadın kendisine ait evin çatısında bulunan saman birikintisini temizlediği sırada çatının çökmesi neticesinde yüksekten yere düşerek yaralandı. E.M.’de hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Alaca’da kazı işlerinde çalışan O.D. (38) isimli kişi de eline kaya parçasının düşmesinin sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Alaca’ya bağlı Alacahüyük köyünde ise P.K.(65) isimli şahıs tuvalete giderken dengesini kaybetmesi nedeniyle düşmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kişi tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim