Vali Çiftçi sırasıyla Sevil Kozmetik İşletme Yetkilisi Ali İlker Tosun, Şade Makina İşletme Yetkilisi Zekeriya Koçak, Yalçın Hidrolik Makina Sanayi İşletme Yetkilisi Alaattin Yalçın, Polimot Lineer Hareket Sistemleri ve Mekatronik Sanayi Ticaret Ltd. Şti. İşletme Yetkilisi Fatih Gökgöz ve Murat Özdilekçi, Haytek Makina Savunma Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İşletme Yetkilisi Gürcan Akça, Eliaçık Makina Sanayi Nakliyat Hayvancılık ve Ticaret Ltd. Şti. İşletme Yetkilisi Turgay Eliaçık, Şahin Baskül İşletme Yetkilisi Şahin Bekdamar ve Tığlı Ahşap Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İşletme Yetkilisi Adnan Tığlı’yı yerlerinde ziyaret etti.

Vali Çiftçi’ye firma ziyaretlerinde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ömer Tök, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Şahan, KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, Şehit Fatih Tekin Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Osman Genç, Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ile Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban eşlik etti.

Doğu Mobilya, Şahin Baskül, Eliaçık Makine, Sade Makine, Yalçın Hidrolik, Polimot Lineer Hareket Sistemleri ve Mekatronik Sanayi, Haytek Makine ve Golonya firmasında üretim bölümlerini gezerek bilgi alan Vali Çiftçi ile beraberindeki heyet daha sonra firma yetkilileri ile bir süre görüştü.

Çorum’da üretim yapan imalatçı firmaların sayısının çoğalması temennisinde bulunan Vali Mustafa Çiftçi, Çorumlu imalatçılarla gurur duyduklarını kaydetti. Çiftçi, imalatçı firmaların Çorum ekonomisine güç kattığını da sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim