“Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirmesi ve Enfeksiyonu Önleme” işbirliği protokolü kapsamında “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazanan 92 okul için tören düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve okul müdürleri katıldı. Milli Eğitim Müdürü Sarı, yaptığı konuşmada ilimizden tüm okulların “Okulum Temiz Belgesi” için başvuruda bulunduğunu hatırlattı. Sarı, 92 okulun daha belge almaya hak kazandığını ve toplamda 292 okul sayısına ulaşılarak yüzde 73 oranına gelindiğini bildirdi. Sarı, “Belgelendirme süreci hızla devam etmekte olup, belgeli okul sayımız her geçen gün artacaktır. En kısa zamanda tüm okullarımızı Okulum Temiz Belgesine kavuşturarak, öğrencilerimizi hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitim imkanı sağlamak” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazanan okul müdürlerine belgelerini verdikten sonra özellikle koronavirüs salgını ile mücadelede bilinç yerleşmesinde öncülük ettikleri için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim