Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için kurultay toplantısını 26 Ocak 2018 günü yapan ve Merkez Karar Kurulu'nda oybirliğiyle alınan kararla Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adayı gösterildiğini ilan eden Vatan Partisi dün itibariyle ülke genelinde 100 bin imzayı toplamak adına stant açtı.

Çorum’da da Vatan Partisi İl Başkanı Ahmet Rasim Burhanoğlu öncülüğünde parti önünde stant açılırken, vatandaşlara konuyla ilgili bilgilendirici broşürlerde dağıtıldı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediklerini ve gerekli olan 100 bin imza için kampanya düzenlediklerini söyleyen İl Başkanı Burhanoğlu, “Halkımızı Recep Tayyip Erdoğan ve ikinci bir Ekmeleddin olayına maruz bırakmamak için Doğu Perinçek’i aday gösterdik. İki istemediğimiz aday arasında kalmamak için Vatan Partisi olarak ülke yönetimine varız diyoruz. Türkiye’nin bağımsız bir ülke olması için bıkmadan usanmadan mücadelesini sürdüren liderimiz Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı olması gerektiğine inanıyoruz. Perinçek Cumhurbaşkanı olursa, AB ve NATO üyeliklerinden çekileceğiz. Atatürk’ün 6 ok programı tam olarak uygulanacaktır. Türkiye’de üretilebilecek ürünlere ithalat sınırı gelecektir. Herkese parasız eğitim ve sağlık hizmeti verilerek iş sağlanacaktır. Satılan kurumlar stratejik olanlardan başlayarak kamulaştırılacaktır” dedi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim