Çorum’un gözde eğlence mekanlarından olan ancak uzun süredir kapalı durumda bulunan Ata Restaurant, yeni döneme görkemli bir düğün salonu olarak devam edecek.
Çorum-Samsun yolu üzerinde bulunan ve ilimizin ilk eğlence mekanlarından biri olan Ata Restaurant, “Beyaz Saray Düğün Salonları” ismi ve yenilenen yüzüyle yeniden vatandaşların hizmetine girdi.
Dursun Burcu, Ahmet Yakar ve Doğan Keskin’in işletmeciliğinde ilimizin artan düğün salonu ihtiyacına cevap vermek adına baştan aşağı yenilenen ve dışı da ABD Başkanlık Konutu olan Beyaz Saray’dan esinlenerek yapılan “Beyaz Saray Düğün Salonu” müşteri kabulüne başladı.
Uzun süredir kapalı olan ve hazırlıkları devam eden Beyaz Saray Düğün Salonu’nun Samsun yolu ikinci kilometrede Çorumlulara hizmet vermeye başladığını belirten Burcu, Yakar ve Keskin, bundan sonra müşterilerine nişan, düğün, özel gün ve geceler, toplantı, kongre, firma geceleri gibi etkinliklerde hizmet vereceklerini kaydettiler.
Çorum’un ihtiyaçlarına göre yeniden dizayn edilmiş 850 kişilik büyük salon, 150 kişilik küçük salon ve 250 kişilik bahçe kısmı ile gelin-damat odası, çocuk odası, otopark, mescit, mutfak ve tuvaletler gibi bölümlerle vatandaşa nezih bir mekanda gönüllerince eğlenme imkanı sunacaklarını belirten Beyaz Saray Düğün Salonu işletmecileri Burcu, Yakar ve Keskin, “En güzeli ve en özeli birlikte yaşamak istiyorsanız, bizimle görüşmeden kararınızı vermeyin. Aradığınız herşeyi, belki de aklınıza hiç gelmemiş olan ayrıntıları burada bulacaksınız. Unutmayın, güzellikler ayrıntılarda gizlidir. Hayatınızdaki bu en güzel günü, sınırsız hizmet anlayışımızla düşlerinizdeki gibi bir güne çevirmek için sizleri Beyaz Saray Düğün Salonu’na bekliyoruz. Beyaz Saray, ‘Mutluluğa Giden Yolda İlk Durağınız’ olacak” şeklinde konuştular.
Beyaz Saray Düğün Salonu’nun son teknoloji ses ve ışık sisteminin de büyük ilgi göreceğine inandıklarını ifade eden işletme sahipleri ayrıca ayda bir sanatçılı özel gün ve etkinlikler düzenleyeceklerini, rezervasyon için 0543 999 99 99 ve 0532 553 17 66 numaralı telefonların aranabileceğini sözlerine eklediler. (Volkan SINAYUÇ) 




Editör: TE Bilisim