Çorum firması Deniz Yalıtım, İstanbul’da 38. Yapı Fuarı’nda 6. kez yer alarak çeşitli ülkelerden ziyaretçilerini ağırladı.
Fuarda, EPS ve yapı kimyasalları ürünleri ile ziyaretçilerinin sorunlarına çözüm arayan Deniz Yalıtım’ın ürün gamı oldukça zengindi.
EPS ürünlerinin arasında farklı yoğunluk ve kalınlıkta beyaz, mavi, karbonlu ısı yalıtım levhaları, dekoratif dış cephe kaplamaları, tavan kaplamaları, kartonpiyerler, dış cephede dekoratif tuğla döşemelerinde kullanılan kanallı EPS ve yerden ısıtma levhası; Yapı kimyasalları ürünlerinde ise ısı yalıtım sistem harçları, seramik yapıştırıcılar, derz dolgular, tamir harçları, 3 farklı renk ve 5 farklı agrega çeşidi ile yüzey sertleştiricileri, su yalıtım malzemeleri, sıvalar, yüzey hazırlık astarları, katkı malzemeleri ve kimyasal dübeller vardı.
Üretici firma, fuarda tüm bileşenleri kendine ait olan 10 yıl garantili Forcetherm ısı yalıtım sistemlerini de tanıttı. Ayrıca ziyaretçilere dış cephe yalıtımında doğru ürün ve doğru uygulama konusunda bilgiler verildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim