Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında farklı kurumlara ziyaretlerini sürdürüyorlar.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin öncülüğünde Çorum Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Sami Çam ve Ali Akcan, dün sırasıyla Çorum Ticaret Borsası, Polis Merkezi Çarşı Amirliği, Çorum Belediyesi Sebze ve Meyve Hali, Traktör ve Tarım Aletleri Galericiler Sitesi ve Şehirler Arası Otobüs Terminali’ni ziyaret ederek kurum temsilcileri ve esnafla görüştüler.
Ziyaretlerde konuşan MHP Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un 13 yıllık AKP iktidarı boyunca yeteri kadar yatırım alamadığına vurgu yaparak, “Çorum bu zamana kadar Hükûmet’e verdiği değerin karşılığını alamadı. Hızlı tren gelecek diyorlar. Hızlı tren elbette gelsin ama bizim için önemli olan yük trenidir. Çorum’dan denize ve Anadolu’nun çeşitli yerlerine bağlantı kuramazsak Çorum’a yatırım alamayız. Yük treni gelsin ki fabrikalarımız ve sanayimiz gelişsin. Havaalanı getirmelerini bir kenara bıraktık, Merzifon Havaalanı’na Çorum adını yazdıramayanlardan bu halk hesap sormalı. Bir şehrin havaalanı ve demiryolu eksikse, o şehre yatırım gelmesi de zor olur. 7 Haziran Seçimleri’nde Çorum halkı bu gidişata dur demelidir.” diye konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim