Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, TOKİ konutlarında davet edildiği evlere ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretleri sırasında vatandaşlara hitap eden Kurt, Milli Görüş’ün zalimin karşısında, mazlumun yanında olmak anlamına geldiğini belirterek, “Milli Görüş yeryüzünde yeniden tesis edilmesi gereken Hak bir nizamın öncüsü, adil paylaşımın savunucusudur. Küresel bir oyuna karşı tüm İslam âleminin yegâne umududur. Kendi değerlerini önemseyen ve her şeyi milli olarak gerçekleştirmek isteyen bu milletin öz benliğidir.” dedi.

Yeni bir Türkiye’nin kurulmasıyla yeni bir dünya düzeninin de kurulacağına inandıklarını belirten Kemal Kurt, “Milli Görüş, Yalta’da dünyaya nizam vermeye kalkanlarla yeniden masaya oturulup adil bir paylaşımın sağlanacağı bir dünya demektir” ifadesini kullandı.

TÜYÜ BİTMEDİK YETİMİN HAKKI

SP Adayı Kurt, hakların zalimane bir şekilde gasp edildiği günümüz dünyasında, tüyü bitmedik yetimin hakkını aramanın adının Milli Görüş olduğunu vurgulayarak, şu görüşleri dile getirdi:

“Milli Görüş, ezilenlerin dişliler sarasında kaybolmasına izin vermemektir. Köle düzeninin son bulup insanların hak ettikleri gibi yaşamasını istemektir. Bir avuç mutlu azınlığın yedi milyarın alın terine zorla sahip olmasının önüne geçmektir. Eşitlikte adaletin olmadığını adaletle eşitliğin sağlanabileceğine inanmaktır.”

ÇORUM DESTEKLİYOR, AMA YATIRIM ALAMIYOR

Çorum’un 17 yıldır iktidar partisini desteklediğini, ancak hak ettiği yatırımları alamadığını anlatan Kemal Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çünkü, Çorum’u çantada kek’ diye düşünüyorlar. Ama bu seçimde öyle olmayacak. Bunu anladıkları için, Çorum’un haritadaki yerini bilmeyen bakanlar, haftada bir Çorum’a geliyorlar. Stratejileri de, vaatlerle göz boyamak.

17 yıldır neredeydiniz?

17 yılda hangi ciddi eseri Çorum’a kazandırdınız?

Neden Çorum’umuza yetim evlat muamelesi yaptınız?

Bu seçim beka seçimi diyorlar ya, Erbakan hocamızın deyimiyle hadi ordan!..

HÂLÂ YAPACAĞIZ, EDECEĞİZ

17 yıldır bu ülkeyi kim idare ediyor, Çorum Belediyesi’ni kim idare ediyor? Milli Görüş iktidar olsaydı, Çorum’a her yıl bir fabrika, 17 yılda 17 fabrika yapılır, gençlerimiz işsiz kalmazdı. Şimdiye kadar hızlı tren Çorum’dan geçmiş olur, Organize Sanayi Bölgemiz yeni yatırımlarla canlanırdı.

17 yıldır iktidardasınız, hâlâ yapacağız, edeceğiz diyorsunuz.

Bırakın milletimizi kandırmayı.

Çorumlu’nun yüzde 60’ının oyunu alan sayın vekiller, anladık yeni yatırım yaptıramıyorsunuz, hiç değilse, mevcutların elden çıkmasına engel olmalıydınız. Çimento Fabrikası kapandı, Şeker Fabrikası satıldı. Çorum ekonomisi kan kaybediyor.”

MİLLET MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ İSTİYOR

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, milletin Milli Görüş belediyeciliğini istediğini, çünkü Milli Görüş’ün neler yapabildiğini bildiğini vurguladığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Bizim belediyecilik anlayışımızda belediye başkanlarımızın kapısı sonuna kadar halkımıza açıktır ve halkla kucaklaşmışlardır. Sadece varlıklı kimselerin belediye başkanı değil, nerede fakir fukara, garip guraba varsa belediye hizmetlerinden yeteri kadar hizmet göremeyen yerler varsa onlar hizmet almışlardır. Belediye başkanlarımız seçilince belediye binalarına ‘Rüşvet alan da veren de melundur.’ levhaları asmışlardır.

Yemediler, kimsenin hakkını da yedirmediler. Onun dışında bir sürü sosyal hizmetler yapıldı. Moda tabiriyle gıda yardımı yapılması, Ramazan'da iftar çadırlarının kurulması, öğrencilere burs verilmesi ve en önemli husus gençlerimize sahip çıkılarak kültür merkezleri kurulması Milli Görüş belediyeciliği döneminde gerçekleştirildi.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim