AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan Kongresi’nde konuşan AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ‘Çorum hak ettiğini almıyor, Çorum verdiğinin karşılığını almıyor’ diyenlerin 16.8 milyarlık yatırımı görmezden geldiğini söyledi.

Konuşmasının devamında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel’e yüklenen Uslu, Gabriel için “Ahlaksız ve yalancı”, Kemal Kılıçdaroğlu için ise “Adaleti siyasetin dolgu malzemesi haline getiriyor” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin içerde ve dışarıda yeterince düşmanının bulunduğunu belirten Uslu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“En son bir alman bakan çıktı. Alman Dışişleri Bakanı Gabriel, ‘Erdoğan yüzünden tehdit ediliyorum’ diyor. Oysa tehdit eden kişi yakalandı, tehdit eden kişi, AK Parti ile Türkiye ile kesinlikle alakası olmayan bir alman olduğu çıktı ortaya. Bunlar sadece ahlaksız değil, aynı zamanda yalancı konumundalar. Ahlaksızlık ve yalancılığın itibar gördüğü bir yerde oturanlar, koşanları hasta sanırmış.

Biz koşmaya devam edeceğiz. Daima iyiye güzele koşacağız. Çünkü bizim görevimiz sadece iktidar olmak, aldığımız oy oranlarını yükseltmek değil, toplumda iyiliklerin artması, kötülüklerle mücadele edilmesi bizim en temel insani ve kulluk görevimizdir. Buna gayret edeceğiz. Sonuna kadar toplumda iyiliklerin artması, kötülüklerle mücadele edeceğiz. Bu bizim en asli görevimizdir.”

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim