Eyüp Arslan, partideki görevinden istifa ettikten sonra adaylık müracaat dosyasını parti yetkilisi Serdar Gökkaya'ya teslim etti.

Parti içinde 2003 yılından bugüne kadar birçok önemli görevde bulunan Arslan, birikim ve tecrübelerini Çorum için değerlendirmek isteğini bildirdi.

Başkan Adayı Eyüp Arslan, yaptığı açıklamada; insanların geleceğine hizmet edecek olan en önemli yapılanmanın şehirler olduğuna dikkati çekerek, samimiyet ve dürüstlük çerçevesinde Çorum'un geleceğine ışık tutmak amacıyla aday olduğunu vurguladı.

Arslan, "İnancına, siyasi görüşüne, etnik kökenine bakmadan devletimizin vatandaşı olan her insanımıza eşit davranacağız. Hakkı ve hakikati gözeteceğiz. İçinizden çıkan biri olarak Çorum’a hizmet etmek bizim için bir şereftir" ifadesini kullandı.

Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Arslan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

"Çalışmadan başarı yakalanmaz. Ama sadece çalışmakla da olmaz. Buna samimiyetin ve dürüstlüğün de eklenmesi gerektiğine inanıyorum. Çorum’u tanıyorum, Çorum’u biliyorum ve Çorum’u çok seviyorum.

AK Parti’nin bu kutlu yürüyüşünde bir nefer olarak ben sizlerle yol arkadaşı, dava arkadaşı, mücadele arkadaşı olmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; 31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Aday adaylığı sürecinde tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar temenni ediyorum, sonuçta Çorum’ un kazanması en büyük dileğimdir.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim