Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Meclis Başkanı Yılmaz Kaya’ya görevlerinde başarılar dileyen Hisarcıklıoğlu, Çorum Ticaret Borsası’nın her yönüyle dört dörtlük bir borsa olduğunu söyledi.

Çorum’un hayvancılık ve tarımda olduğu gibi borsacılıkta da adından söz ettiren bir il olduğunu kaydeden Hisarcıklıoğlu, “Çorum Ticaret Borsası, Türkiye’de olan borsalarımızdan bir tanesi. Almanya’da, Fransa’da, İngiltere’deki borsalarda standart nasılsa Çorum Ticaret Borsası da aynı standartla hizmet veriyor. Kaliteyi bu kadar üst seviyeye çıkarmış olmalarından dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

Halkbank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan ise Çorum’a destek olmak amacıyla bölge merkezi açtıklarını belirterek, “Banka olarak Çorum’a önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Faiz ve kur piyasalarında normal sürece girildiğinin altını çizen Arslan, “Ekonomide moraller düzelmeye başladı. Türk bankacılık sektörü de bu noktada oldukça güçlü. Ülkeye yeniden kaynak girişi başladı. Güzel günlere hep birlikte kavuşacağız. Hepimizin morale ihtiyacı var. 80 yıldır esnafın ve KOBİ’lerin yanında olan Halkbank’ın ekonomiye destek misyonu devam ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ve Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’a ziyaretleri anısına çeşitli hediyeler verdiler.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim