Yiğiner'in ziyaretinde Çorum Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Çorum Yorgancılar Çeyizlik Eşya Perde İmal ve Satıcıları Odası ve Hitit Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi de hazır bulundu.

Çorum ziyareti kapsamında Şoförler ve Nakliyeciler Odası'nı ziyaret eden Yiğiner, başarılı çalışmalarından dolayı oda başkanı Tahsin Şahin'i tebrik etti. Şoför esnafının gece gündüz demeden ömrünün yollarda geçtiğini ifade eden Yiğiner; “Bu anlamda da şoför esnafımızın yeri çok ayrıdır ve ülkemizin bel kemiğidir. Ekmek parası için günlerce ailesinden uzak kalan çocuklarının yanında olamayan ve ömrü yollarda geçen şoförlerimiz var. Kolay değil, zor bir sektörde yer almaktayız. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odamızda başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu vesileyle başarılarından dolayı Tahsin Şahin Başkanımız ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum” dedi.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum'a gelerek bizleri ziyaret eden Mehmet Yiğiner Başkanımıza teşekkür ederiz. Bizde onun başarılarını duydukça mutlu oluyoruz. Hepimizin gayesi şoför ve nakliyeci esnafımızın daha olumlu şartlarda çalışmalarını sağlamak. Onların haklarını korumak için Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanımız Mehmet Gayretli ile birlikte uyum içerisinde çalışmalar yapıyoruz. Bizim esnafımız her şeyin en güzeline layıktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim