NG Kütahya Seramik Konak Yapı düzenlenen törenle hizmete girdi.
Hacim Cıbır’ın sahibi olduğu ve Ankara Yolu No:21 adresinde hizmete giren NG Kütahya Seramik Konak Yapı’nın açılışına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Genel Müdür Yardımcısı Ali Abacı ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende açış konuşmasını yapan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Çorum’un sanayisi ve yatırımları ile ülkede giderek parladığını belirtti. 206. Mağazayı Çorum’da açmaktan mutluluk duyduğunu belirten Güral, taleplere duyarsız kalmadıklarını ve son sistem ne ise Türkiye’ye gelmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Sektörde toz yutmak yerine tozu dumana katmak istediklerini söyleyen Güral, ürünlerinin taklit edildiğini bunun da başarılı olmanın işareti olduğunu vurguladı.
AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da konuşmasında Dünyaya imza atan bir firmayı Çorum’da görmenin mutluluğunu yaşadığını anlattı. Çorum’daki 14 ilçenin yükünü sırtında hissettiğini dile getiren Ceylan, istikrar ve güvenin devam ettiği sürece çalışmaların da devam edeceğini vurguladı
Yapılan konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından açılış kurdelesi kesildi.



(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim