Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkanı Zeki Gül ile AK Parti Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için teşkilat olarak gece-gündüz demeden çalıştıklarını kaydederek, “Çorum’da rekor oy almamız ve milletvekillerimizi en üst seviyede Meclisi göndermek için sabah çalışmalarımıza başlıyoruz ve sahur ile son bulduruyoruz. Gece -gündüz demeden çalışan teşkilatlarımıza ve partililerimize teşekkür ederim” dedi.

Çorum’un AK Partiye olan inancını artmış olarak gördüklerini kaydeden Karadağ, “Sahaya çıktığımızda halkımız tarafından teveccüh ile karşılanmamız bizleri sevindirdi. Çalışmalarda gördük ki Çorum’un AK Parti’ye olan inancı daha da artmış. 24 Haziran’ı Çorum’da büyük bir oy oranı ile sonlandıracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Çorum’un hak ettiği payı aldığını kaydeden Karadağ, “Hükümetiz ile birlikte Çorum’a 14 yılda 15 katrilyon yatırım yapıldı. Bu hizmetler ile Çorum’umuz merkezde ve kırsalda en konforlu şekilde yaşanan bir il haline gelmiştir.” dedi.

Çorumluları 24 Haziran’da sandığa davet eden Karadağ, “24 Haziran’da herkes kendisi, çocuğu, geleceği, ekonomi ve siyasi istikrar için oy kullanmalıdır” ifadelerini kullandı.

Karadağ’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim