22 Aralık 2017 Cuma günü yapılan genel kurulda Dernek Yönetim Kurulu üyeliklerine; Şükrü Deringül, Muhammed Yusuf Yüksel, Ahmet Faruk Daşkıran, Hüseyin Sevici ve Hasan Pakkan getirilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine; Hüseyin İzgi, Çınar Yeşilbaş ve Bülent Kurtoğlu seçildi.

Yapılan yoklamanın ardından, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı okundu. Divan Başkanlığına Muhammed Yusuf Yüksel, katip üyeliklere ise İbrahim Altınel ve Tayfun Cengiz’in getirildiği genel kurulda yapılan oylamada, üyelerin oybirliği ile Şükrü Deringül, tekrar Çorum Matbaacılar Derneği Başkanlığına seçildi.

Kısa bir konuşma yapan Deringül, “Çorum Matbaacılar Derneği’nde bir kaç yıldır başkanlık yapmaktayım. Mesleğimizin daha ileriye taşınmasında birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin faydasını görmekteyiz ve görmeye devam edeceğiz. Mesleki sorunlarımızın çözümünde her zaman yanınızdayım. Bu vesileyle genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Deringül, düzenlenen genel kurul toplantısına katılan meslektaşlarına, katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim