Yeşilırmak Havzası Turizm Destinasyonu içerisinde yer alan Tokat, Samsun ve Çorum illerinden temsilciler İspanya FITUR 2015 Turizm Fuarı’nda yer aldı. 28 Ocak – 01 Şubat 2015 tarihleri arasında devam edecek olan fuar İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan Madrid Turizm Fuarında (Feria de Madrid) başladı.
Çorum, Amasya, Samsun ve Tokat illerini içine alan Yeşilırmak Havzası Destinasyonunun uluslararası alanda tanıtımının yapılması amacıyla Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği Madrid Turizm Fuarı’nda en büyük Türkiye standı içerisinde ayrı bir stand açmak suretiyle Yeşilırmak Havzası Destinasyonunda yer alan illerin tarih ve kültürel özellikleri tanıtılarak turizm sektöründe yer alan seyahat acentaları ile görüşmeler yapılıyor.
Madrid Turizm Fuarı’na Vali Ahmet Kara’nın talimat ve görevlendirmeleri ile Çorum’u temsilen İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl Özel İdaresi Mali Hizmetleri Müdürü Gülay Yücel, İnşaat Mühendisi Emre Sezer ve Valilik Özel Kalem Müdürü Mustafa Türk katıldı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim