Elde edilen başarıdan dolayı buna katkı sağlayan öğretim elemanlarına teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, İlahiyat Fakültesi’ndeki başarı ivmesinin artarak devam edeceğine olan inancını vurgulayarak “Bu çalışmalar olgunlaştığımızın ve büyüdüğümüzün göstergeleri. Bir gelenek oturttuğumuza inanıyorum” dedi.

70 öğretim elemanı ve 1300’ü aşkın öğrencisiyle üniversitenin en köklü fakültelerinden biri olan İlahiyat Fakültesi’nin, sahip olduğu akademik birikim dolayısıyla Türkiye’de önde gelen fakülteler arasında yer aldığını anlatan Alkan, fakülte öğretim elemanlarının eğitim-öğretim faaliyetlerindeki yoğun çalışmalarının yanı sıra akademik faaliyetlerdeki gayretlerinin de, bu şekilde hazırlanan raporla tescillenmiş olduğunu söyledi.

Önceki yıllarda eğitim-öğretim faaliyetleri için farklı kurumlardan destek alan İlahiyat Fakültesi’nin şu an zor temin edilen alanlarda dahi kendi bünyesinde öğretim elemanı bulundurur bir hale dönüştüğünü ifade eden Prof. Dr. Alkan, yapılan çalışmaları anlattı. Yapılan görüşmede İlahiyat Fakültesi öğretim elemanları da Rektör Alkan’ın ziyaretinden ve yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim