İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl Genel Meclisi’nin yeni toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda da çalışmaları daha ileriye taşıyacaklarına inandığını belirten Kaya, “Hep birlikte doğru kararlar verip Çorum için doğru işler yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi üyeleri de Genel Sekreter Recep Çıplak’a yeni görevinde başarılar dilediler ve hizmetlerin en iyi ve en adaletli şekilde vatandaşa götürüleceğine inandıklarını belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak da yaptığı konuşmasında, “Hizmetlerimizi daha da ileriye taşıyarak elimizden gelenin en iyisini sizlerle beraber yapmaya çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim