Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’in de eşlik ettiği ziyaretler sırasında konuşan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ilçelerdeki esnaf odalarının her zaman emrinde olduğunu, olmaya da devam edeceğini söyledi. Görev süresi boyunca il ve ilçe oda başkanlarıyla her zaman yakın ilişkiler kurduğuna dikkat çeken Yalçın Kılıç, tecrübe, bilgi ve birikimine dayanarak esnaf ve sanatkârlara yönelik hizmetlerinin süreceğini kaydetti.

Yalçın Kılıç, “Ben gece ve gündüz emrinizdeyim. Çorum’un emrindeyim. Tüm esnaf ve sanatkâr camiasının emrindeyim. Dilimin döndüğü kadar, gücümün yettiği kadar hizmet etmeye devam edeceğim. Esnaf camiasına hizmet etmek benim için en büyük şereftir” şeklinde konuştu.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve Tahsin Şahin, daha sonra Kargı Şoförler Odası Başkanı Orhan Camcı’yı, Osmancık Şoförler Odası Başkanı Bilal Karatağ ile Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan'ın ziyaretine Çorum Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli de katıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim