Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, karayolu ile Amasya’nın Merzifon İlçesi’ndeki açılış törenine katılmak üzere Çorum’dan da geçti.
Geçtiğimiz günlerde PKK mensupları tarafından Artvin’de suikast girişimine maruz kalan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çorum’da partililerin yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.
Sungurlu’da düzenlenen karşılamanın ardından Çorum’a hareket eden ve burada partililerce Şeker Fabrikası önünde karşılanan Kılıçdaroğlu gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı. Karşılamaya CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Av. Tufan Köse, İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, il, merkez ilçe ve ilçe yöneticileri ile yüzlerce partili katıldı.
Alkışlar eşliğinde teşkilatlar adına çiçek verilen Kılıçdaroğlu, aracından indikten sonra tüm partililerle tokalaştı. Artvin saldırısı sonrasında Genel Başkana destek için “Korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz” gibi pankartlar taşıyan partililerle kısa bir süre sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek mesajları veren bazı partililer, “Sana gelecek zarar bize gelsin, biz hep senin yanındayız. Yolunda ölürüz” diye seslendi.
Basından soru almayan Kemal Kılıçdaroğlu partililerle görüştükten sonra konvoyla Merzifon’a hareket etti. Öte yandan karşılama noktalarında jandarma ve polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. (Yusuf ÇINAR) 
Editör: TE Bilisim