New Holland Çorum Ana Bayii Karadeniz Ticaret, “Tarım ve Teknoloji Road Show”u kapsamında, Çorumlu çiftçileri, en son tarım teknolojileri ile bir araya getirerek etkileyici bir saha deneyimi yaşattı.

Türk Traktör’ün lider markası New Holland’ın, bölge çiftçilerini tarımda gelişen ve değişen teknolojik uygulamalar dünyasına taşımak üzere düzenlediği etkinlikle ilgili olarak Karadeniz Ticaret adına bilgi veren Ali Rıza Ünal, etkinlikte, geleneksel toprak işleme yöntemleri ile son teknoloji uygulamalarının bir arada sunulduğunu belirterek, “New Holland Bayii olarak çiftçilerimizi, ihtiyaçlarını A’dan Z’ye karşılayacak çok geniş bir ürün ve ekipman portföyüyle karşılıyoruz. Hizmetlerimizi, sadece ürün tedariği ile sınırlı bırakmıyoruz. İstiyoruz ki çiftçilerimiz gelişen teknolojiyle birlikte aslında tarladaki çalışmalarında çok daha verimli bir çalışma ortamı yakalayabileceklerini bilsinler. Dünyanın farklı bölgelerinde tarım yapan tüm çiftçiler gibi aynı traktör ve ekipmandan yararlanarak; emeklerinin karşılığını çok daha fazlasıyla alsınlar.” dedi.

Ev sahipliği yaptıkları “New Holland Tarım ve Teknoloji Road Show” etkinliğine gösterilen yoğun ilginin bu yaklaşımın bir sonucu olduğunu da ifade eden Ali Rıza Ünal, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Saha etkinliğimize katılan çiftçilerimize tarım uygulamalarında yaşanan yeni gelişmeler konusunda bilgilendirmeler yaparken; uydu kontrollü traktör ve ekipman kombinasyonu ile ileri tarım örneklerini de uygulamalı olarak gösterdik. Katılımcılar özellikle yaşadıkları teknolojik deneyimden çok etkilendiler. Etkinliğimize gösterilen yoğun ilgi ise çiftçilerimizin yeniliklere ne kadar açık ve teknolojinin sunduğu avantajlardan yararlanmaya ne kadar istekli olduklarının en iyi göstergesi diye düşünüyoruz.”

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim