Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın ve komisyon huzurunda düzenlenen Katı Atık Konteyner Takip Sistemi alım ihalesi dün İhale Odası’nda gerçekleştirildi.
Yaklaşık maliyeti 54 bin 400 lira olan Katı Atık Konteyner Takip Sistemi alım ihalesine bu kez tek firma katıldı. Dokuz Bilgisayar Bilişim Teknolojileri A.Ş. firması yetkilisinin katıldığı ihalede öncelikle ihale evrakları incelendi. Komisyon Başkanı Leyla Sayın firmanın ilk teklifini açarak fiyatı okudu. Pazarlık usulü ile düzenlenen ihalede firmaya ikinci teklifi sunması için süre verildi. Firma ikinci teklifini de kapalı zarf içerisinde sundu.
Çorum’da hangi saatte hangi sokakta ne kadar çöp alındığının belirlenmesini amaçlayan Katı Atık Konteyner Takip Sistemi’nin web tabanlı çalışacağı, özel yazılım ile birlikte 2 adet kontrol devresi, iki adet anten, Bin adet RFID etiket, 2 adet başlatma butonu, 2 adet operatör görsel uyarı sistemi, iki adet kontrol doluluk oranı paneli ile katı atık konternerlerine RFID etiketlerin montojlanması işinin gerçekleştirileceği belirtildi.
İhale Komisyonu Başkanı Sayın, firmanın belgelerinin ve teklifinin incelendikten sonra resmi yazıyla kendisine sonucun bildirileceğini sözlerine ekledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim