İftar yemeğinde ÇOFSAD ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen ve kurs öğretmenliğini Hasan Kahraman’ın yaptığı Fotoğraf Çekim Kursu’nu tamamlayan kursiyerlere de belgeleri verildi. İftar yemeğinde derneğin yeni yönetimi de belirlendi.

Yapılan seçimde dernek başkanlığına Meftun Yerli seçilirken Yönetime ise Ferhat Parlak, Ayten Şimşek, Hakan Nergisli, Nurhan Ataman, Denetleme Kuruluna Mustafa Şahinkaya, Onur Tataroğlu ve Yıldız Özbey seçildi.

Derneğin Yeni Başkanı Meftun Yerli, yaptığı açıklamada: ÇOFSAD üyeleri ile kuruluşundan bu güne kadar çok sayıda sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirdiklerini, Çorum’un tanıtılması amacı ile sergiler, geziler, etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, birlik, beraberlik ve dayanışmanın hedeflendiği bu etkinlikleri büyük özverilerle gerçekleştirdiklerini dile getirerek bu etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yerli, ayrıca derneğin etkinliklerine hız kesmeden devam edeceğini, 01-02 Temmuz tarihlerinde ÇOFSAD’ın Bursa’yı fotoğraflamaya gideceğini belirtti.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim