Çorum Şahin Otomotiv Citroen Bayii tarafından başlatılan yaz kampanyası hakkında bilgi veren ve “Araç sahibi olmanız için fiyatlarımızı indirdik” diyerek sözlerine başlayan şirketin Aktif Satış Temsilcisi Murat Aydoğdu, Citroen’in 2017 model Berlingo Combi ve Berlingo Panelvan modellerinde 10 bin TL’ye varan indirim avantajı sunduklarını dile getirdi.

Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini ifade eden Aydoğdu, 100 kilometrede 4 litre yakıt tüketen araçların yüksek performansıyla göz doldurduğunu kaydetti.

Tüm araçların Citroen’in üstün konfor özellikleriyle buluştuğunu söyleyen Murat Aydoğdu, Berlingo 1.6 HDİ 92 HP Selection paket aracın liste fiyatının 82 bin 500 TL’den 71 bin TL’ye, Berlingo 1.6 HDİ 92 HP SX paket aracın ise liste fiyatının 75 bin TL olduğunu bu aracı da 10 bin TL indirimle 65 bin TL’ye satışa sunduklarını belirtti.

Berlingo marka araçların ideal boyutuyla kendi sınıfında rekor bir oturma rahatlığı ve çok yönlü bir kullanım sunduğunu aktaran Aydoğdu, “Ön tarafta, aracın genişliği boyunca uzanan tavan rafı büyük bir eşya saklama hacmi sağlıyor. Arkada, kabinden erişilen tavan bagajı, 60 litrelik ek eşya saklama kapasitesi sunuyor” dedi.

Murat Aydoğdu, son olarak araçları yerinde görmek, test etmek isteyen tüm Çorumlu vatandaşları Çorum-Ankara yolu 1. kilometrede faaliyet gösteren Şahin Otomotiv’e beklediklerini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim