AHL Park Eğlence ve Yaşam Merkezi içerisindeki Cinemaximum’un açılışı nedeniyle düzenlenen törene Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı ile birlikte Cinemaximum CSO’su Minkyu Kim, Cinemaximum CDO’su Mark Nah, Karadeniz Bölge Müdürü Mehmet Alkan, Karadeniz Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Bayrak ile Cinemaximum Çorum Sinema Müdürü Şafak Acar yer aldı.

Türkiye’nin öncü sinema gruplarından Mars Cinema Group’un yeni Cinemaximum yatırımını yaptığı Çorum AHL Park’taki açılışa özel birbirinden avantajlı kampanyalar dikkat çekti. Açılış günü boyunca ücretsiz mısır dağıtımı yapılırken, 6 Ocak - 6 Şubat arasında yeni Mars Cinema Club üyelerine ise ilk bilette yüzde 50 indirim fırsatı sunulacağı açıklandı.

Üyelerine birbirinden cazip fırsatlar sunacağı belirtilen Cinemaximum’un vizyondaki filmlerinin biletlerinin internet sitesi üzerinden hızlı bir şekilde alınabileceği de vurgulandı. Açılış nedeniyle törene katılanlara firma yetkililerince sinema ile ilgili bilgi verildi. Buna göre Cinemaximum Çorum AHL Park’ın ergonomik koltukları, özel akustik ses sistemi, geniş oturma düzeni, duvardan duvara uzanan perde tasarımı ile salonun her noktasından mükemmel görüş alanına sahip olduğu, ayrıca gerçeğe yakın kristal netliğindeki 3 boyutlu görüntü kalitesi ile 3D sinema avantajını ziyaretçilerine sunacağı belirtildi.

Törende konuşan işadamı Ahmet Ahlatcı ise önümüzdeki dönemde özellikle Çorum’düa çocuklara yönelik çeşitli sürprizlerinin olacağını dile getirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim