Oda başkanları, çiftçi borçlarının ertelenmesi ve çiftçiye ödeme kolaylığı sağlanmasını isteyerek, bu konuda gerekli girişimlerin yapılmasını kararlaştırdı.
Toplantıya Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Başkanı Nejat Gamzeli, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, İskilip Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Bayat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz, Uğurludağ Ziraat Odası Başkanı Davut Saygı, Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Dursun Karaderili, Dodurga Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Göker, Laçin Ziraat Odası Başkanı Mecit Çakmak, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, Ortaköy Ziraat Odası Başkanı Cengiz Yılmaz ve yöneticileri ile Çorum İl Tarım ve Gıda Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Çorum İl Tarım ve Gıda Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, ve İskilip İlçe Tarım Müdürü Ali Sülük iştirak ettiler.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nejat Gamzeli ve İskilip Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan başkanlığında toplanan İl Koordinasyon Kurulu'nda çiftçilerin sorunları ve talepleri konuşularak bazı kararlar alındı.
İskilip Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Koordinasyon Kurulu Toplantısı sonrası Kurusaray Köyü’nde yemek düzenlendi. Konuklara ve çiftçilere İskilip Dolması ikramında bulunuldu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim