Mecitözü’nün Sırçalı, Boyacı, Emirbağ, Karacuma, Totali, Yeşilova, Kargı, Söğütönü, Çayköy, Doğula, İbek, Bukse, Koyunağlı, Kışlacık, Alveren, Elmapınar, Beyönü, Tanrıvermiş, Çitli, Sarıhasan, Gökçebel, Terken, Işıklı, Sülüklü, Köseeyyüp, Figani, Konaç, Gözveren, Bayındır, Alancık, Yedigöz, Kayı,Dağsaray, Geykoca, Hisarkavak, Fakıahmet, Devletoğlan, Söğütyolu, Fındıklı, Aşşağıkörücek, Yukarıkörücek, Sorkoğlan, Akpınar, Karacaören, Bekişler, Güngörmez köyleri ziyaret edildi.
Köyleri ziyaret ederek sorunlarını dinleyen MHP’liler köylünün zararına olan mazot, gübre ve buğday fiyatlarında meydana gelen olumsuz değişimlerin altını çizdiler. Ev ziyaretlerinde ekonominin temelden sarsıldığını ve bu nedenle ülkenin dış borcunun ikiye katlandığını vurguladılar. Heyet, Güneydoğu sorunu, başkanlık sistemi ekonomi gibi ülkenin temel sorunlarının yanı sıra vatandaşa yüklenen vergilerle hükümetin çiftçiyi, esnafı, sanayiciyi, asgari ücretliyi zor durumda bıraktığına dikkat çekti.
7 Haziran seçimlerinin ülke için son şans olduğunu söyleyen MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, “ Türkiye 100 milyon insanı refah içinde yaşatacak güce sahip. Ama bunun için kaynakları doğru kullanıp gelir adaletsizliğini ortadan kaldırmak gerekiyor. Ortak akıl yoluyla ülkeyi refaha ulaştırabilir bir gül bahçesine çevirebiliriz. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkarak ülkeyi kurtarmamız lazım. Liderimiz Devlet Bahçeli seçim beyannamesini açıkladı. Çiftçiye mazotu vergisiz verecek. Gübrenin vergisi alınmayacak. Asgari ücret 1400 lira olacak. Bunlar nasıl olacak demeyin ülke kaynaklarını doğru kullanırsak. Yolsuzluğu ve gelir adaletsizliğini ortadan kaldırırsak bunlar olmayacak şeyler değil” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim